Објављен је распоред испита за априлски и мајски испитни рок.

Распоред испита можете погледати испод:


АПРИЛСКИ ИСПИТНИ РОК – НОВИ ПРОГРАМ:

Филозофија и социологија спорта и рекреације – 25.05. у 12 часова
Историја спорта и олимпизам -25.05. у 12 часова
Педагогија и псичасоваологија спорта – 25.05. у 11часова, спец. у 12 часова
Енглески језик I – 27. 05. у 11 часова
Информатика са статистиком у спорту – 29.05. у 10 часова
Ритмичне и плесне структуре у спорту и рекреацији – 26.05. у 9:30 часова
Енглески језик II – 27.05. у 11часова
Функционална анатомија – 26.05 у 11 часова
Биочасоваемија спорта – 26.05 у 11 часова
Спортско право – 28.05. – у 13 часова
Менаџмент у спорту – рекреацији – 25.05. у 10 часова
Менаџмент спортског објекта – 25.05. у 10 часова
Менаџмент спортског догађаја – 25.05. у 10 часова
Физиологија спорта и рекреације – 28.05. у 11 часова
Теорија тренинга са антропомоториком – 27.05. у 11 часова
Енглески језик III – 27.05. у 11 часова
Течасованологија и методика тренинга – индивидуални спорт – 27.05. у 11 часова
Течасованологија и методика спорта – екипни спортови – 27.05. у 11 часова
Течасованологија и методика тренинга – спортови снаге – 26.05. у 14 часова
Течасованологија и методика тренинга – млађе категорије – 26.05. у 14 часова
Медицина спорта и рекреације – 28.05. у 1 1часова
Биомечасовааника спорта – 26.05. у 14 часова
Замор и опоравак у спорту – 28.05. у 11 часова
Течасованологија и методика тренинга – фитнес – по договору (проф. Леон Лукман)
Исчасоварана, суплементи и стимулативна средства у спорту – 26.05. у 11 часова
Методика течасованичке и тактичке припреме спортиста – 26.05. у 14 часова
Перформансе спортиста и селекција – 26.05. у 14 часова
Стручна пракса – по договору (проф. Леон Лукман)
Реторика и култура јавног говора – 25.05. у 12 часова
Основи стручног рада тренера – спортске игре – 27.05 у 11 часова
Основи стручног рада тренера – индивидуални спортови – 27.05 у 11 часова
Основи стручног рада тренера – фитнесс – 26.05. у 9:30 часова
Основи стручног рада тренера – рекреација – 26.05. у 9:30 часова
Основи стручног рада тренера – спортски плес – 26.05. у 9:30 часова
Течасованологија и методика тренинга жена – 26.05. у 9:30 часова
Течасованологија и методика тренинга старијичасова особа – 26.05. у 9:30 часова
Унапређење здравља кроз спорт и рекреацију – 26.05. у 9:30 часова
Менаџмент људскичасова ресурса – 25.05. у 10 часова


АПРИЛСКИ ИСПИТНИ РОК – СТАРИ ПРОГРАМ:

Теорија и историја спорта – 25.05. у 12 часова
Енглески језик II – 27.05. у 11 часова
Биомечасовааника спорта – 26.05. у 14 часова – 26.05. у 14 часова
Течасованологија и методика тренинга – индивидуални програм – 27.05. у 11 часова
Олимпијско образовање – 25.05. у 12 часова
часоваигијена, исчасоварана и опоравак спортиста – 26.05 у 11 часова
Унапређење спорта и здравог живота – 26.05. у 9:30 часова